Spioner, hemmelige koder og mystiske skrifter

Spioner, hemmelige koder og mystiske skrifter - Else Christensen, Esben Mønster-Kjær | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Else Christensen, Esben Mønster-Kjær
DIMENSJON
12,61 MB
FILNAVN
Spioner, hemmelige koder og mystiske skrifter.pdf
ISBN
6887900234982

BESKRIVELSE

Siden urtiden har mennesket søkt etter sannheten- eller forsøkt å skjule den. Allerede for 11 500 år siden skar folk i Vest-Sibir ut merkelige symboler i et stort stykke lerketre. Forskerne tolker tegnene som historiens første hemmelige kode. Vi vil trolig aldri finne ut hva tegnene sier, men arkeologene har ikke tenkt å gi opp. Trangen til å løse gåter og avdekke sannheten ligger nemlig dypt i oss mennesker. Samme behov får spioner til å risikere livet for et innblikk i fiendens hemmeligheter og har i over 100 år drevet forskere til å prøve å finne mening i den uleselige middelalderboken Voynich-manuskriptet. Og trangen får både amatører og forskere til å sette spørsmålstegn selv ved vedtatte sannheter, som at Shakespeare har levd. Dette er historien om gåtefulle spioner, hemmelige koder og mystiske skrifter som fikk oss til å grave enda litt dypere.

Legg i ønskeliste. Vikingenes ukjente verden. Historiens største gåter: Spioner, hemmelige koder og mystiske skrifter Historie - Homepage 23.08.2019 01:45:11 Related Å løse ubrytelige koder har utfordret hærførere, spioner og matematikere i tusenvis av år. Porsgrunn videregående skole avd.

Else Christensen Oldtidens mysterier. Pris 227,-Spar 22,-Se fordelspris .

RELATERTE BØKER