Taparskalle

Taparskalle - Gudmund Skjeldal | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gudmund Skjeldal
DIMENSJON
5,92 MB
FILNAVN
Taparskalle.pdf
ISBN
4839711527525

BESKRIVELSE

Skjeldal har samla dei beste avistekstane sine om idrett frå det siste tiåret, og lagt til nokre nye, særleg om kor viktig erfaringa av nederlag er i all idrett. Han skriv: «Utviklinga har gjort amatør til eit skjellsord. Slik treng det ikkje vera. Kanskje er proffen og amatøren nærare forbunde enn vi vanlegvis tenkjer. Ord er vesentlege - også når det gjeld noko så kroppsleg og språklaust som sport.»

pris: 269,-Spar: 33,-Skjeldal har samla dei beste avistekstane sine om idrett frå det siste tiåret, og lagt til nokre nye, særleg om kor viktig erfaringa av nederlag er i all idrett. Han skriv: «Utviklinga har gjort amatør til eit skjellsord. I «Taparskalle» skriv han mykje om barn og barneidrett, inkludert ei liste over «Ti bod for ein endå betre barneidrett».

Første bod der er ei påminning om at barnet ditt neppe blir ein ny ... Vår pris 345,-(portofritt). Skjeldal har samla dei beste avistekstane sine om idrett frå det siste tiåret, og lagt til nokre nye, særleg om kor viktig erfaringa av nederlag er i all.. Kjøp Norsk utvandring til Sør-Afrika fra Tanum At nordmenn utvandra til Amerika er ei kjend sak.

RELATERTE BØKER