To brødre i krig

To brødre i krig - Knut Flovik Thoresen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Flovik Thoresen
DIMENSJON
10,7 MB
FILNAVN
To brødre i krig.pdf
ISBN
1659606506784

BESKRIVELSE

Mens Bjarne Dramstad var frontkjemper på den blodige Østfronten, kjempet Alf Dramstad på de alliertes side på Vestfronten i krigens sluttfase - under det endelige oppgjøret med Hitlers nazistyre. Alf Dramstad var med i Bataljon 99 - en amerikansk stridsenhet for det meste bestående av nordmenn. Mens Bjarne Dramstad ble dømt for landssvik, kunne Alf Dramstad og hans kamerater feire seieren. Bjarne ble i Norge, mens Alf bosatte seg i USA. Som eldre menn møttes de to brødrene fra Østfold igjen mange år etter krigens slutt for å snakke ut...

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris "Brødre i krig" handler om to brødres valg under andre verdenskrig, og hvilke føringer det valget la for resten av livet. Det er en bok om sterke familiebånd, men også om mistro, intriger og fordømmelse i kjølvannet av krigen. Norge og Qatar: brødre i krig og fred.

(VG) Senator Edward «Ted» Kennedy har ikke sett filmen «Bobby», som handler om drapet på broren Robert Kennedy. Danmark er begejstret efter sejrene i den 1. Slesvigske Krig i 1848-1850 og planlægger at indlemme hertugdømmet Slesvig i det danske kongerige.

RELATERTE BØKER