Angrerettloven

Angrerettloven lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,10 MB
FILNAVN
Angrerettloven.pdf
ISBN
7701319380279

BESKRIVELSE

"Fagbokforlaget utgir særtrykk av enkeltlover fra Norges Lover i samarbeid med Lovsamlingsfondet, Det juridiske fakultet, UiO og Lovdata. Særtrykkene inneholder både faglige og historiske noter og oppdateres fortløpende ved lovendringer. De faglige notene er utarbeidet av jurister som er eksperter på det aktuelle fagområdet og helt nødvendige for den som skal orientere seg i lovverket. De faglige notene er rettighetsbelagte og ligger ikke gratis på Lovdata, slik de historiske notene gjør. Særtrykkene er også tilgjengelig som abonnement. For mer informasjon, se fagbokforlaget.no/saertrykk"

Hva er de viktigste momentene i angrerettloven? Du har ikke angrerett på: varer kjøpt i fysisk butikk; kjøp eller bygging av bolig; persontransport som buss, tog og fly; pakkereiser (men her har du gode muligheter til å avbestille)det du kjøper på nettsider som formidler salg for andre Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet..(jf Angrerettloven § 1).

I tillegg stilles det krav om at forbrukeren skal få en avtalebekreftelse hvor alle opplysningene er listet opp, og et angreskjema.Brudd på enkelte av bestemmelsene vil kunne føre til at angrefristen utvides opp til 12 måneder, eller at forbrukeren ikke ... Last ned veiledning til angrerettloven Veilederen (revidert 2016) er hovedsakelig rettet mot næringsdrivende, men kan også være nyttig for andre interesserte. Veileder angrerettloven Angrerettloven - angrl; Kapittel 1.

RELATERTE BØKER