Bransjelære: vg2 byggteknikk

Bransjelære: vg2 byggteknikk - Rolf Borgersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rolf Borgersen
DIMENSJON
9,85 MB
FILNAVN
Bransjelære: vg2 byggteknikk.pdf
ISBN
5075540391491

BESKRIVELSE

Ny og oppdatert lærebok for Vg2 byggteknikk Boka gir en innføring i forholdene i byggebransjen, tar for seg saksgangen i en byggeprosess og regelverket som gjelder gjennom hele prosessen. Det er lagt vekt på den betydningen regelverket har for hver enkelt håndverker og for all virksomhet i bransjen.. Helse, miljø og sikkerhet er spesielt viktig og viet stor plass i boka, både når det gjelder hver enkelt arbeidstaker og sikkerhet i en større sammenheng. Både arbeidsgivere og ansatte har ansvar for å skape en trygg arbeidsplass. Her står arbeidsmiljøloven sentralt, og boka tar for seg rettigheter og plikter partene i arbeidslivet har. Boka har kontrollspørsmål og oppgaver knyttet til en elevbedrift. Fra innholdet i boka:.Fagenes utvikling og plass i samfunnet,.Partene i arbeidslivet,.Byggeprosessen,.Bedriftene i byggenæringen,.Lover og forskrifter,.Entrepriseformer, anbud og kontrakter,.Byggesaksbehandling,.Kvalitetsstyring,.Helse, miljø og sikkerhet.

Byggteknikk Vg2 er et felles studieopplegg for alle som ønsker å skaffe seg fagbrev innenfor Anleggsteknikk, Byggteknikk, Feierfaget, Glassfaget, Isolatørfaget, Klima-, energi- og miljøteknikk, Overflateteknikk, Steinfaget og Treteknikk. Pris: 284,-. heftet, 2016.

Se tilbud for Vg1 Se tilbud for Vg2 + Vg3 Utdanningsløp. Utdanningsløpet i videregående opplæring vil endres til skoleåret 2020-2021.

RELATERTE BØKER