Den tredje alderen

Den tredje alderen - Patricia Tudor-Sandahl | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Patricia Tudor-Sandahl
DIMENSJON
3,94 MB
FILNAVN
Den tredje alderen.pdf
ISBN
9332290909093

BESKRIVELSE

DEN TREDJE ALDEREN handler om årene mellom femti og sytti. Da er man i et grenseland . langt ifra ung, men ennå ikke riktig gammel. De gjengse bildene av aldring føles dessuten ofte for snevre i dag, i en tid da vi er yrkesaktive og bevarer helsen stadig lenger enn før.Er det nødvendigvis "alderen som krever sin rett" når vi får kroppslige plager? Hvordan skal vi forholde oss til kjærligheten . og lidenskapen? Må en bestemor være en rund og trivelig bollebakende kvinne med en malende katt i fanget? Skal vi lære oss ny teknologi på arbeidsplassen eller ta et skritt tilbake?Å bli eldre kan være et selsomt eventyr, en tid da man endelig tør å være seg selv og kan etterlate seg sitt unike bidrag til dem som kommer etter. Samtidig er risen mot å bli voksen "på ordentlig" ledsaget av mange og vanskelige opplevelser. Med utgangspunkt i egen erfaring beskriver Patricia Tudor-Sandahl så vel de psykiske som de fysiske aspektene av aldring. Hun nærmer seg emnet med nysgjerrighet, klokskap og varme."Den tredje alderen" er en ærlig skildring av en tid i livet som ellers sjelden får positiv oppmerksomhet. Det er en bok som byr på aha-opplevelser og nye synsmåter for alle som har passert femti.

Foto: Iben Gad 14. februar 2019 Behovet for at bo godt ændrer sig ikke med alderen.

Nummereringen viser hvilket nummer i rekken de var som presidenter, og det gjøres ikke forskjell på om de satt en eller to perioder. Universitetet for den tredje alder. Over heile landet møter pensjonistar opp i hundretal for å danna seg vidare, etter avslutta arbeidsliv.

RELATERTE BØKER