Effekt

Effekt - Heidi Ihlen, Bente-Marie Ihlen, Johann Olav Koss | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Heidi Ihlen, Bente-Marie Ihlen, Johann Olav Koss
DIMENSJON
7,78 MB
FILNAVN
Effekt.pdf
ISBN
8461124879669

BESKRIVELSE

Effekt er en bok om kommunikasjon og om å få mennesker til å fungere sammen. Bente-Marie og Heidi Ihlen har mange års erfaring som psykologer, og Johann Olav Koss har jobbet med teoriene deres i praksis - blant annet på skøytebanen.

Et forbruk på 16 ampere over et spenningsfall på 230 volt gir en effekt på 16 x 230 = 3680 Watt. Går vi andre veien og vil finne ut hvor mange ampere, bruker vi formelen.

Effekt er en serie fantastiske vaskemidler som du kun får hos Europris. I Effekt-serien finner du alt innen rengjøringsprodukter og -utstyr og ikke minst vaskemidler til klærne dine.I tillegg til det brede vareutvalget så er produktene tilsvarende effektive og like gode som sammenlignbare produkter, men til en mye lavere pris - det gir deg mer til overs! Effekt anger inom fysiken den mängd energi som omvandlas per tidsenhet..

RELATERTE BØKER