Harde tider; det nye arbeidslivet i Europa

Harde tider; det nye arbeidslivet i Europa - Ingeborg Eliassen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingeborg Eliassen
DIMENSJON
10,71 MB
FILNAVN
Harde tider; det nye arbeidslivet i Europa.pdf
ISBN
2997877950445

BESKRIVELSE

Europa kan være på vei ut av den dypeste økonomiske krisen siden andre verdenskrig. Men samfunnet er ikke det samme som før. Den europeiske velferdsstaten er satt under press. I mange land er lønninger og pensjoner kuttet. Faglige rettigheter kjempet fram over mange tiår er svekket eller fjernet, og fast jobb er i ferd med å bli unntaket for store grupper i arbeidslivet. Det sosiale sikkerhetsnettet er strammet inn i en tid der flere trenger det enn på lenge. En ny klasse vokser fram i arbeidslivet. De er de utsatte og sårbare - prekariatet. Ingeborg Eliassen har vært reisende reporter i eurokrisen i nesten tre år. Hun har møtt mennesker i Tyskland, Hellas, Frankrike og Sverige som strever med å klare seg på de nye vilkårene. Norge er ikke med i EU. Men i en global økonomi fins det ikke utenforland. Også den norske regjeringen er i full gang med å gjøre arbeidslivet mer "fleksibelt". Europas harde tider kommer snart til en arbeidsplass nær deg.

Bestill hjemlevering eller klikk&hent i din ARK-butikk. Det nye arbeidslivet er slett ikke nytt. ...

Holder du humøret oppe er det lettere å motivere og inspirere andre, uansett hva som skjer rundt dere. Som sjef En fersk svensk undersøkelse viser at private bedrifter er bedre enn det offentlige til å ansette personer med funksjonshemninger.

RELATERTE BØKER