Helsekoden

Helsekoden - Aud Bruknapp | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aud Bruknapp
DIMENSJON
11,99 MB
FILNAVN
Helsekoden.pdf
ISBN
3440616468290

BESKRIVELSE

Egenhelse. Det som igjen og igjen har slått meg i mitt arbeid med helseprosesser er at menneskers forhold til egen helse ofte mangler retning, slik at sentreringen blir uklar og vinglete. Da er det min erfaring at ens generelle oppmerksomhet rettes mot plager og sykdom- ikke mot helse. Dette handler om fokusering, om å samle sinnets og kroppens krefter mot sunnhet- ikke sykdom. Samles sinnets daglige oppmerksomhet og krefter om sykdom så skapes og opprettholdes sykdom. I stedet er det klokt å lære seg «mental sentrifugering», der en stadig og stedig målretter ressursene sine mot helse- ikke sykdom, ellers er det nettopp det en får. Det er denne innsikten som kommer til å bli et hovedpoeng i fremtidens bevissthetsmedisin. Ingen forventer måloppnåelse hvis et system mangler navigering, det vet enhver seiler som ferdes på sjøen. Slik er det også når en ferdes på livets hav og trenger å bedre balansen mellom helse og sykdom.

Samles ... Noen barn lærer å lese tidlig. Andre trenger mer tid.

LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets "Hjerneforskningen har de siste årene gjennomgått en utvikling som kan sidestilles med det som skjedde med fysikken i første halvdel av 1900-tallet. Kjøp Helsekoden fra Norske serier Egenhelse. Det som igjen og igjen har slått meg i mitt arbeid med helseprosesser er at menneskers forhold til egen helse ofte mangler retning, slik at sentreringen blir uklar og vinglete.

RELATERTE BØKER