Kampen mot Parkinson

Kampen mot Parkinson - Asbjørn Gravås | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asbjørn Gravås
DIMENSJON
10,74 MB
FILNAVN
Kampen mot Parkinson.pdf
ISBN
9990151601066

BESKRIVELSE

Sykdommen skal ikke få overtaket! Med dette for øyet har Parkinson-rammede Else Finstad (76) og ektemannen Andreas (80) ført en 29 år lang krig mot denne invalidiserende lidelsen. Ulikt andre i samme situasjon har paret nektet å godta legenes dystre prognose. Når skolemedisinske tilbud ikke strakk til, lette Else og Andreas seg frem til alternativer i inn- eller utland.

Ulikt andre i samme situasjon har paret nektet å godta legenes dystre prognose. Kampen Mot Parkinson. Sykdommen skal ikke få overtaket! Med dette for øyet har Parkinson-rammede Else Finstad (76) og ektemannen Andreas (80) ført en 29 år lang krig mot denne invalidiserende lidelsen.

Men torsdag tapte hun en ny kamp for å overleve. FHI lager app for å spore folk i kampen mot koronaviruset Norske myndigheter jobber med en app for å spore bevegelsene til folk, og rapportere inn til Folkehelseinstituttet. Parkinsons sykdom eller parkinsonisme er en nevrodegenerativ sykdom som rammer substantia nigra (et område i basalgangliene).Sykdommen ble først oppdaget og dens symptomer dokumentert i 1817 (Essay on the Shaking Palsy) av den britiske legen James Parkinson; de biokjemiske forandringer i hjernen hos de pasienter som rammes av sykdommen ble identifisert i 1960-årene. Historie. Navnet kan komme av «kamp», fjellknaus, men enkelte [hvem?] mener at navnet kommer fra campement som betegnelse på militærleir.

RELATERTE BØKER