Kaptein Supertruse og den bioniske busegutten; del 1: snørrmonsteret

Kaptein Supertruse og den bioniske busegutten; del 1: snørrmonsteret - Dav Pilkey | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dav Pilkey
DIMENSJON
9,22 MB
FILNAVN
Kaptein Supertruse og den bioniske busegutten; del 1: snørrmonsteret.pdf
ISBN
3722140053820

BESKRIVELSE

Kaptein Supertruse er tilbake!Thomas og Harald har som vanlig havnet i en vanskelig situasjon. Det siste påfunnet deres har fått den frekke nerden Melvin til å se rødt, og han er klar for å ta hevn. Men da Melvin prøver å forvandle seg selv til en superhelt, blir ting bokstavelig talt klissete - en bionisk busegutt blir født. Kan Kaptein Supertruse vinne over det nyskapte, gigantiske busemonsteret eller vilverden gå under i strie strømmer av ekkelt snørr? Ha lommetørkleet klart!Les utdrag fra boka

Men da Melvin prøver å forvandle seg... Boka er en blanding av tegneserie og roman, der illustrasjonene spiller sammen med teksten for å lage et livlig uttrykk. Har korte kapitler.

Svingens mørke verden: Spådommen; David skater Kjøp Kaptein Supertruse og den bioniske busegutten fra Norske serier Thomas og Harald har som vanlig havnet i en vanskelig situasjon. Det siste påfunnet deres har fått den frekke nerden Melvin til å se rødt, og han er klar for å ta hevn.

RELATERTE BØKER