Kunsten å lede seg selv

Kunsten å lede seg selv - Randi B. Noyes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Randi B. Noyes
DIMENSJON
3,93 MB
FILNAVN
Kunsten å lede seg selv.pdf
ISBN
6409666493297

BESKRIVELSE

Boken tar for seg selvledelse i praksis og bygger blant annet på vår viten om emosjonell intelligens. Den kan hjelpe deg til å bli bedre kjent med deg selv, oppdage dine sterke sider og dermed få større gjennomslagskraft som medarbeider, partner og forelder. Boken kom ut første gang i 1995 og er så langt trykket i mer 50 000 eksemplarer.

stiller spørsmål og kommer med påstander som forandrer dersom leseren tar seg tid til å vente på svarene og tør å stille seg selv spørsmålene lenge nok. Det er ingen snarvei til egne følelser som mange ønsker seg, utforskingen må en gjøre selv. Kunsten å lede seg selv er selvledelse i praksis og bygger bl.a.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok, Heftet | 9788202453572 I dette foredraget tar Egil Svartdahl tak i en av de vanskeligste oppgavene som finnes, kunsten å lede seg selv. Om vi skal være ærlige mot oss selv, er det verken våre overordnede eller underordnede som gir oss størst utfordringer som ledere.

RELATERTE BØKER