Mannen med arret

Mannen med arret - Kari Vinje | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Vinje
DIMENSJON
11,85 MB
FILNAVN
Mannen med arret.pdf
ISBN
4248011926058

BESKRIVELSE

Denne boka handler om Selmer Salomonsen og alt det nifse han opplevde sommeren 1943, den gangen det var krig i nesten hele verden. Tyskland hadde tatt Norge og det var mange soldater her. Selmer bor sammen med faren sin og Karoline i Billefjord. Han blir god venn med en av de tyske soldatene som heter Hermann. Han blir også venn med en russisk krigsfange som heter Nikolai. Det er begynnelsen på alt det spennende og merkelige som skjer med Selmer denne sommeren. I Kari Vinjes klassikerserie.

Format Heftet Emne Barne- og ungdomsbøker Utgitt 1988 Tilstand Meget pen Brukt eller ny Brukt Forlag Nye Luther forlag Pris 100,-Vi oppdaterer disse sidene minst en gang i måneden. Ta kontakt for å være sikker på at vi har den inne.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Denne boka handler om Selmer Salomonsen og alt det nifse han opplevde sommeren 1943, den gangen det var krig i nesten hele verden. Tyskland hadde tatt Norge og det var mange tyske soldater her. Bok og Media.

RELATERTE BØKER