Multi 2b, 2. utgave

Multi 2b, 2. utgave - Bjørnar Alseth, Ann-Christin Arnås, Henrik Kirkegaard, Mona Røsseland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørnar Alseth, Ann-Christin Arnås, Henrik Kirkegaard, Mona Røsseland
DIMENSJON
5,14 MB
FILNAVN
Multi 2b, 2. utgave.pdf
ISBN
3704300055966

BESKRIVELSE

Verket knytter teori mot aktiviteter, og aktiviteter mot teori. Aktivitetene står i sammenheng med det aktuelle fagstoffet slik at elevene opplever aktivitetene som en naturlig utvidelse av fagstoffet. Elevene kan arbeide på samme oppgave, men på ulike nivå. Hvert kapittel avsluttes med en prøve, og en tilpasset og systematisk oppfølging. Tekstene i verket er korte og lettleste.

utgave fra Bokklubber Verket knytter teori mot aktiviteter, og aktiviteter mot teori. Aktivitetene står i sammenheng med det aktuelle fagstoffet slik at elevene opplever aktivitetene som en naturlig utvidelse av fagstoffet. Kjøp Multi 2b, 2.

På 1. trinn har vi lagt inn mer arbeid med - tallene opp til 10 - telling og tallforståelse opp til 20.- ut... Multi 2A, 2.

RELATERTE BØKER