Veiviser i det mangfoldige nord

Veiviser i det mangfoldige nord - Einar Niemi | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Einar Niemi
DIMENSJON
9,52 MB
FILNAVN
Veiviser i det mangfoldige nord.pdf
ISBN
3036741562435

BESKRIVELSE

I september 2013 fylte professor Einar Niemi 70 år. Dette festskriftet er laget til ære for Niemi, som fortsatt er en aktiv emeritus ved Institutt for historie og religionsvitenskap ved UiT Norges arktiske universitet. Festskriftet består av tjue artikler skrevet av Einar Niemi selv i tidsspennet fra 1974 til 2010. Med denne artikkelsamlingen ønsker instituttet å hedre hans over 40 års forskningsinnsats på en rekke historie- og kulturfaglige områder. Einar Niemi har publisert i stort omfang, og dette festskriftet viser bredden i forskningsinteressene og utviklingen i hans forskerkarriere. Her kan vi finne både tema som han har kommet tilbake til og utviklet over tid, og mer enkeltstående historiske studier av fenomener som gjennom årene har interessert ham. I artikkelsamlingen skriver Einar Niemi om nordnorsk kystkultur, pomorhandel, hvalfangst, urfolk og etniske minoriteter, migrasjon, grenseproblematikk, idrett og mere til.Bla i boken her http://issuu.com/orkana/docs/einar_niemi_festskrift_utdrag

Festskrift til Einar Niemi Fredrik Fagertun (red.) Norsk/311s/ 2014 Design/omslagsdesign Fresch/Creative. Se en smakebit av boka her.

Det innkalles til redaksjonsmøte en gang pr/år(januar) og/eller ved behov. Ous har ansvaret for dette.

RELATERTE BØKER