Å løpe med kenyanere

Å løpe med kenyanere - Adharanand Finn | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Adharanand Finn
DIMENSJON
7,48 MB
FILNAVN
Å løpe med kenyanere.pdf
ISBN
8718377665569

BESKRIVELSE

Enten du er løpemosjonist eller løpefrelst kommer Adharanand Finns utrolige reise til elitetreningsleiren i Kenya til å i inspirere deg. Forfatteren, som er svært opptatt av løping, tar med seg familien og leier et hus i et halvt år i løperlandbyen Iten i Kenya. Der prøver han å bli en bedre løper. Samtidig prøver han og familien å integrere seg best mulig i løpersamfunnet han omringes av. Historien hans er samlet i denne boka og gir et fantastisk inntrykk av det kenyanske løperlivet. Den lille byen Iten er et mekka for langdistanseløpere takket være gode høydeforhold, endeløst løpeterreng og noen av verdens beste treningsskoler. Her løp Finn side om side med olympiske gullvinnere, unge håpefulle og barbeinte skolebarn. Forfatteren hadde alltid vært fasinert av og nysgjerrig på kenyanernes løpesuksesser. På sin reise jaktet han på hemmeligheten bak dem. Det har vært mange teorier opp gjennom de siste tiårene. Gener, naturlige tynne og lange bein, tynne legger, kostholdet, høyden over havet, treningsmetodene, løpestilen, økonomiske motiver, løpingen til skolen som barn, underlaget de trener på, innstillingen, motivasjonen og evnen til å presse seg er eksempler på forklaringer. Om Finn finner hemmeligheten, skal ikke avsløres her, men i denne boken gir han oss et unikt innblikk i hverdagen og drømmene til de kenyanske suksessløperne, samtidig som han gir oss sin egen løpehistorie, praktiske treningsråd, tips om konkurranseforberedelser og mye, mye mer. Inspirert av Finns historie og opplevelser i Kenya reiste i fjor NRK-journalist og maratonløper Jann Post til Iten for å løpe med kenyanere. Les utdrag fra boka

Adharanand Finn; Børge Lund (Oversetter) Enten du er løpemosjonist eller løpefrelst kommer Adharanand Finns utrolige reise til elitetreningsleiren i Kenya til å i inspirere deg. Forfatteren, som er svært opptatt av løping, tar med seg familien ... Å løpe med kenyanere - på jakt etter hemmelighetene til verdens raskeste folk (BOK) Adharanand Finn.

Kontakt. Kjøp Å løpe med kenyanere fra Cappelendamm Enten du er løpemosjonist eller løpefrelst kommer Adharanand Finns utrolige reise til elitetreningsleiren i Kenya til å i inspirere deg. Forfatteren, som er svært opptatt av løping, tar med seg familien og leier et hus i et halvt år i løperlandbyen Iten i Kenya. Forfatteren bak "Å løpe med kenyanere" leter etter fellestrekk blant disse superløperne.

RELATERTE BØKER