Den forbudte historien

Den forbudte historien - Annette Dutton | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annette Dutton
DIMENSJON
4,68 MB
FILNAVN
Den forbudte historien.pdf
ISBN
7758772261040

BESKRIVELSE

Katja, som er lege og bor i Köln, har fått invitasjon til en begravelsesseremoni for en for lengst avdød slektning på Papua Ny Guinea. Hun aner ikke hva dette innebærer, men forholdet til familien er anstrengt og hun er villig til å bruke en hvilken som helst unnskyldning for å slippe å delta i bestefarens fødselsdagsfeiring.I de tropiske omgivelsene blir Katja kjent med en dramatisk historie som bidrar til å kaste lys over mørke familiehemmeligheter. Vi møter også historiske skikkelser som den berømte og beryktede Dronning Emma av Ny Guinea.

Sendes i dag. Kjøp boken Den forbudte historien av Annette Dutton (ISBN 9788202549091) hos Adlibris.com.

Historien om at nevøen var død passet imidlertid Zhu Di bedre, og han kunne snart vise frem et forkullet lik, som han erklærte var nevøen. Uten den unge keiseren i live var Zhu Di den nærmeste til å overta tronen. Pris: 328,-.

RELATERTE BØKER