Ett skudd

Ett skudd - Lee Child | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lee Child
DIMENSJON
5,26 MB
FILNAVN
Ett skudd.pdf
ISBN
4026123881547

BESKRIVELSE

I Ett skudd stiller en mann seg opp i et parkeringshus i Indiana og skyter rett inn i menneskemengden nedenfor. Da han er ferdig, ligger det fem døde på bakken. Skytteren har etterlatt seg en rekke spor, og det er ikke lenge før politiet har ham.Hans navn er James Barr. Etterforskerne er lettet. De har en opplagt sak. Men Barr nekter å si noe til politiet, og til advokaten sin sier han bare fem ord: «Få tak i Jack Reacher.» Lee Child er en av verdens mestselgende og mest prisvinnende forfattere. Han har toppet bestselgerlistene til New York Times, Wall Street Journal, Publishers Weekly, Washington Post, Los Angeles Times og Sunday Times. Ett skudd ble filmatisert med Tom Cruise som den hardtslående Jack Reacher.«I dag skrives det ikke bedre krim enn dette», Ola Hegdal, Dagens Næringsliv.

Vår pris 179 ... Ett skudd utenfra og inn i huset og et skudd innendørs, sier innsatsleder Tomm Berger i politiet. Tre personer er siktet etter skyteepisoden mandag kveld.

De sitter i arresten og skal avhøres i løpet av dagen. Kjøp Ett skudd fra Bokklubber JACK REACHER - en barsk, fåmælt individualist som går sine egne veier uten å bøye av for noen I et småsted i Indiana ligger en ensom sniksytter gjemt i et parkeringshus. Midt i rushtiden begynner han å skyte rett mot folkemassen på torget nedenfor. Ett skudd (Heftet) av forfatter Tom Bakkeli.

RELATERTE BØKER