Faglighet i barnehagen

Faglighet i barnehagen - Anne Greve, Lillian Pedersen, Hege Gjerde Sviggum | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Greve, Lillian Pedersen, Hege Gjerde Sviggum
DIMENSJON
9,59 MB
FILNAVN
Faglighet i barnehagen.pdf
ISBN
7160730297933

BESKRIVELSE

Faglighet i barnehagen vaner eller refleksjon? Denne boken viser hvordan faglige refleksjonsprosesser danner et nødvendig grunnlag for barnehagepersonalets profesjonelle skjønn i det pedagogiske arbeidet. Forskning viser at barnehagens kvalitet i stor grad er knyttet opp mot personalets kompetanse, og faglig refleksjon er nødvendig for at barns hverdager skal bestå av gode opplevelser og god læring. Boken retter seg mot studenter, ansatte i barnehager og oppvekstsektor og barnehagelærerutdannere.Anne Greve er førsteamanuensis ved Høgskolen i Oslo og Akershus og professor II ved Høgskulen i Sogn og Fjordane. Lillian Pedersen er høgskulelektor og Hege Gjerde Sviggum er høgskulelektor ved Høgskulen i Sogn og Fjordane.

Boka er et resultat av ulike typer prosjekter i barnehagen. Rapport 3/2015: Tid til faglighet. Rapport fra medlemsundersøkelse om arbeidstid i barnehagen.

Friedrich Wilhelm August Fröbel: fritt tänkande och samhandlande barn. I: K.

RELATERTE BØKER