Før jeg forlater deg

Før jeg forlater deg - Alexandra Bockfeldt | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexandra Bockfeldt
DIMENSJON
7,68 MB
FILNAVN
Før jeg forlater deg.pdf
ISBN
3091069686874

BESKRIVELSE

«For en jævla vits dette er» sier Bruno og nikker mot elven, og jeg vet at han ikke bare mener den, men mennenes pinnesøk, macheten i hans egen hånd, dette herjede landet, den forsvunne kvinnen, oddsen for å finne henne i disse enorme skogsområdene.Helena har en ektemann, en datter og et trygt familieliv i London, i tillegg til en senil mor som bekymrer seg for nye atombombeangrep og for at datteren er lesbisk. Aurélie er en ung, kvinnelig fotograf, som har blitt med kjæresten sin til den Sentralafrikanske Republikk, slik at han skal kunne jobbe for Leger uten Grenser. Selv er hun bare der, bortkommen i den afrikanske ødemarken.En rekke hendelser skal føre til at Aurélie forsvinner på mystisk vis i Afrika, og at Helena forsaker familien og tar opp jakten på kvinnen hun én gang tilbrakte en helt spesiell uke sammen med på Hardangervidda.«Før jeg forlater deg» er en unorsk og eksotisk roman, med både kjærlighetsromanens gripende historie og thrillerens spennende scener.

Vent et øyeblikk, og still spørsmålene før du legger alt etter. Farvel er kanskje det mest bittersete ordet du noen gang kan si.

Helena har en ektemann, en datter, et trygt familieliv i London, i og en senil mor som bekymrer seg for ... - Men jeg er faktisk nesten gifteklar. Hun er den fineste dama i verden, og jeg er så glad for at det her fungerer så godt.

RELATERTE BØKER