Historien om Columbus

Historien om Columbus - Cecilie Winger | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Winger
DIMENSJON
12,68 MB
FILNAVN
Historien om Columbus.pdf
ISBN
3254016215250

BESKRIVELSE

Christofer Columbus var en fattig gutt fra Italia, men som voksen reiste han ut i verden og oppdaget Amerika i 1492.Drevet av mot, eventyrlyst og stå-på-vilje fikk han overtalt kongen og dronningen av Spania til å betale for en ekspedisjon som skulle finne sjøveien til India.Mannskapet fryktet den farlige reisen inn i det ukjente. De hadde hørt at Atlanterhavet var så varmt at vannet kokte. Hvis det fantes liv på den andre siden av jorda, måtte det være djevelens folk. Og seilte man for langt vest ville man falle utfor jorda og rett ned i universet, trodde mange.Da de etter en lang reise nådde land, trodde Christofer Columbus at han hadde kommet til India. Derfor kalte han dem som bodde der for indianere. I realiteten fant han et nytt kontinent - det som senere fikk navnet Amerika.Alder: fra 9 år

Passord er påkrevd. Vis Skjul. Historien om Columbus.

Hør baksidetekst ... Christoffer Columbus var en spansk opdagelsesrejsende. Han blev født og voksede i Genova, der ligger i nutidens Italien.

RELATERTE BØKER