Ikke uten rødt i veven

Ikke uten rødt i veven - Reidar Lund | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Reidar Lund
DIMENSJON
6,24 MB
FILNAVN
Ikke uten rødt i veven.pdf
ISBN
1234009704474

BESKRIVELSE

Ikke uten rødt i veven inneholder korte tekster i ulike sjangre: Dikt om naturopplevelser, dikt om mellommenneskelige relasjoner, dikt om tro og tvil. Her er også en rekke sangtekster fra historiske skuespill fra Reidar Lunds hånd: Solbergspellet, Krokstadspellet og spillet om Hovel Helseth. Dessuten noen korte prosastykker av forskjellig innhold, bl.a. fortellingen om Svarthavnskari. Den røde tråden er de følelser vi mennesker har og bør ha for hverandre for at livet skal være godt å leve.

Reglene for dette er ganske like i de virksomhetene som har tariffavtale. Røde dager Betaling for arbeid på røde dager .

Nå er det enda dyrere å være tung på gassfoten og snakke i mobilen. Bøtesatsene har en tendens til å bli justert sammen med årstallet, og det har skjedd i 2018 også. Ikke før veven har stilnet.

RELATERTE BØKER