Jahn Teigen

Jahn Teigen - Kristian Mykleset, Øyvind Brigg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristian Mykleset, Øyvind Brigg
DIMENSJON
10,55 MB
FILNAVN
Jahn Teigen.pdf
ISBN
2320169548475

BESKRIVELSE

Teigen har tidligere åpnet opp om det første møtet med Skorgan, overfor Se og Hør. Jahn Teigen om den alvorlige sykdommen: - Det er litt vanskelig å puste og bevege seg Jahn Teigen (67) bekymrer seg likevel ikke for fremtiden sin. Jahn Teigen var en norsk sanger, komponist og underholdningsartist og en sentral skikkelse i norsk popmusikk. Teigen fikk Spellemannjuryens hederspris i både 1983 og 2009.

Foto: Per Løchen / NTB scanpix Del " Hvordan ble en liten drømmer fra Tønsberg den største artisten vi har hatt i Norge, og hva har det gjort med ham å bli så fullstendig allemannseie gjennom alle disse årene? Jahn Teigen satte sitt ettertrykkelige preg på norsk popmusikk i 1970- og 1980-årene. Etter hvert er hans karriere kommet til å bære preg av rollen som rikskjendis, bl.a.

RELATERTE BØKER