Økologisk landbruk

Økologisk landbruk - Grete Lene Serikstad, Martha Ebbesvik, Britt I.F. Henriksen, Kirsty McKinnon, Mona Ringnes | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grete Lene Serikstad, Martha Ebbesvik, Britt I.F. Henriksen, Kirsty McKinnon, Mona Ringnes
DIMENSJON
10,24 MB
FILNAVN
Økologisk landbruk.pdf
ISBN
7965082024109

BESKRIVELSE

Boka tar for seg historien til og bakgrunnen for økologisk landbruk, ser på hva som er spesielt for driftsformen, legger vekt på jord og jordliv, plantenes og husdyras ulike roller, husdyrvelferd, bærekraftig produksjon og forbruk. Dette er en av tre bøker som dekker programområdet Vg3 Landbruk.

På NIBIOs temasider om økologisk landbruk finner du informasjon om grunnleggende prinsipper, driftsmåter og ... Regjeringa utarbeidde ein "Nasjonal strategi for økologisk landbruk" i 2018. Målet er å stimulera til økologisk produksjon som er etterspurd i marknaden.

Det er også forbud mot bruk av genmodifiserte organismer (GMO) og produkter avledet fra slike organismer. Økologisk landbruk. Økologisk landbruk bygger på et helhetssyn som omfatter de økologiske, økonomiske og sosiale sidene ved landbruksproduksjon, både i lokalt og globalt perspektiv.

RELATERTE BØKER