Langrennsboka

Langrennsboka Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,35 MB
FILNAVN
Langrennsboka.pdf
ISBN
5415921035589

BESKRIVELSE

Langrennsboka presenterer de største langrennsøyeblikkene fra 1960-tallet og frem til i dag med en flott presentasjon av hvert tiår gjennom intervju og samtaler med utøvere og personer i miljøet. Her er de uforglemmelige hendelsene som har formet oss som en skinasjon, det er OL- og VM-historie, samt personlige historier fra helter som Bjørn Dæhlie, Vegard Ulvang, Bente Skari, Frode Estil og mange flere. Helt eksklusivt får du også intervju med Marit Bjørgen, Johannes Høsflot Klæbo og Petter Northug. I tillegg kan du fordype deg i temaer som Tour de Ski, langløp og doping, samt lese historien til de største produsentene, Swix, Madshus og Rottefella. Bokens forord er skrevet av Erik Røste, president i Norges Skiforbund.

Ved at du fortsetter å bruke Idrettsbutikken.no, forutsetter vi at du samtykker til dette. Pris: 302,-. innbundet, 2017.

Her er de uforglemmelige hendelsene som har formet oss som en skinasjon, det er OL- og VM-historie, s... Den norske langrennsboka Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Idrettsbutikken.no, forutsetter vi at du samtykker til dette. Pris: 302,-.

RELATERTE BØKER