Redningsmenn og lykkejegere

Redningsmenn og lykkejegere - Roy Andersen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roy Andersen
DIMENSJON
4,34 MB
FILNAVN
Redningsmenn og lykkejegere.pdf
ISBN
2605355698372

BESKRIVELSE

Boka handler om "The Yukon relief expedition" i 1898 da 113 nordmenn, de fleste samer eller kvener, seilte fra Alta til Alaska. Den forteller om hvordan ekspedisjonen tok en uventet vending da flere av ekspedisjonsmedlemmene selv fant gull, en ble en berømt hundekjører, og om hvordan ekspedisjonen ga liv til den amerikanske julenissemyten om Santa Claus og reinsdyret Rudolf. Har personregister.

For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp lykkejegere i ordboka. Verktøy for bidragsytere Roy Andersen : REDNINGSMENN OG LYKKEJEGERE NORSKE PIONERER I ALASKA Bilde.

De havnet midt i… Kjøp Redningsmenn og lykkejegere fra Bokklubber I 1898 seilte dampskipet 'Manitoban' fra Alta med 500 reinsdyr og 113 samer om bord. Yukon Relief Expedition skulle til Alaska for å redde gullgravere fra sultedøden og skaffe inuittbefolkningen et nytt levebrød. I 2011 kom boken Redningsmenn og lykkejegere ut.

RELATERTE BØKER