Vi samarbeider

Vi samarbeider - Agnes Brønstad, Nora Frydendal Hoem, Marit Volden | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Agnes Brønstad, Nora Frydendal Hoem, Marit Volden
DIMENSJON
9,21 MB
FILNAVN
Vi samarbeider.pdf
ISBN
5939232701875

BESKRIVELSE

Vi samarbeider dekker kompetansemålene i programfaget Kommunikasjon og samhandling Begrepene sosial kompetanse og samhandling mellom mennesker går som en rød tråd gjennom kapitlene. Boka gir elevene en innføring i viktige temaer som kommunikasjon og samarbeid, etikk og empati. De lærer hvordan de kan samhandle med alle mennesker, uavhengig av alder, språk, kultur, religion, livsførsel eller funksjonsnivå. Å ha respekt for alle menneskers verdi og forstå hvordan vi kan håndtere ulike konflikter er en viktig forutsetning. Ved å jobbe med spørsmål omkring holdninger, verdier og menneskesyn, gis elevene mulighet til refleksjon og etisk bevissthet.

Boka gir elevene en innføring i viktige temaer som kommunikasjon og samarbeid, etikk og empati. De lærer hvordan de kan samhandle med alle mennesker, uavhengig av alder, språk, kultur, religion, livsførsel eller funksjonsnivå. Vi samarbeider, Smartbok er en digital versjon av læreboka.

Fagstoffet er enkelt å forstå, fordi • læremidlene har et enkelt ... Vi samarbeider og konkurrerer. Tore og Gunvor Ulstein, søsken og ledere av konsernet Ulstein Group, har begge vært sentrale i å videreutvikle Møreklyngen.

RELATERTE BØKER