Eg har sett jaguaren

Eg har sett jaguaren - Sigrun Slapgard | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigrun Slapgard
DIMENSJON
5,79 MB
FILNAVN
Eg har sett jaguaren.pdf
ISBN
5356529744609

BESKRIVELSE

Tett på Latin-Amerikas valdelege historie. Frå 1960-talet og fram til i dag har ordet forsvinne skapt politiske avgrunnar og personlege tragediar på det latinamerikanske kontinentet. Som NRK-journalist har Sigrun Slapgard fortalt om menneske i sentrum av dramatiske hendingar. Menneske som står opp mot overmakta, som risikerer livet for å få til endring. Sigrun Slapgard tek oss med på reisene sine: til El Salvador, der kodar og forkledning er kvardagen, men også døden, inn i den colombianske jungelen for å møte FARC-geriljaen i den nye, skjøre fredstida, og til Buenos Aires, der bestemødrer no opplever underet med at bortførte barnebarn kan dukke opp igjen tretti år etter militærdiktaturet. Dette er historier som aldri har sleppt tak i Slapgard, og som har blitt del av hennar eige liv. Ei sterk og personleg bok om mot og kraft, lys og mørke.

Kjøp boken Eg har sett jaguaren av Sigrun Slapgard (ISBN 9788252187519) hos Adlibris.com. Fri frakt.

Tett på Latin-Amerikas valdelege historie. Frå 1960-talet og fram til i dag har ordet forsvinne skapt politiske avgrunnar og personlege tragediar på det.. Eg har sett jaguaren - latinamerikanske historier (BOK) Sigrun Slapgard.

RELATERTE BØKER