Etikk og offentlige anskaffelser

Etikk og offentlige anskaffelser - Ane Grimelid, Christian B. Hjort, Heddy Ludvigsen, Henrik W. Smiseth, Monica Syrdal, Hanne C. Zimmer, Janicke Wiggen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ane Grimelid, Christian B. Hjort, Heddy Ludvigsen, Henrik W. Smiseth, Monica Syrdal, Hanne C. Zimmer, Janicke Wiggen
DIMENSJON
9,36 MB
FILNAVN
Etikk og offentlige anskaffelser.pdf
ISBN
1518023508835

BESKRIVELSE

Sentrale begreper om handling som etikken anvender og studerer, er «riktig» og «galt», «tillatelig» og «utillatelig», «god» og «dårlig». Forskrift om offentlige anskaffelser - FOA. (3) Forskriften gjelder også når bygge- og anleggskontrakter og tilhørende tjenestekontrakter tildeles av andre enn oppdragsgiver som nevnt i første eller annet ledd, forutsatt at de er direkte subsidiert med mer enn 50 prosent.

Hvilket rammeverk må offentlige innkjøpere forholde seg til når de foretar innkjøp, og hvilket handlingsrom gir regelverket til å forfølge etiske hensyn i innkjøpsprosessen? offentlige anskaffelser.3 Tilstrekkelig regelverks- og innkjøpsfaglig kompetanse er en forutsetning for å lykkes i arbeidet med offentlige anskaffelser. Kartleggingen som nevnt over, peker på kompetansemangler som en av årsakene til brudd på regelverket.

RELATERTE BØKER