Norges største guide til elbiler

Norges største guide til elbiler Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,77 MB
FILNAVN
Norges største guide til elbiler.pdf
ISBN
2416426331092

BESKRIVELSE

Det er ingen tvil om at bilindustrien står foran en ny epoke. Den gamle forbrenningsmotoren er på vei ut, samtidig som vi jakter på mer bærekraftige alternativer til bensin og diesel. Allerede nå ser vi stadig flere elbiler på norske veier, og antallet er økende. I dette bokasinet kan du lese om hvor langt elbilutviklingen er kommet i dag og hvordan teknologien fungerer. Du får også intervjuer med pionerene som leder den spennende utviklingen. I samarbeid med Broom gir vi deg dessuten tester av de mest populære elbilene på markedet, samt en fyldig guide til hvordan du gjør de beste bruktkjøpene. Du får også gode tips om hvordan du kan kjøre lengst mulig på hver lading. Vi har i tillegg kikket på noen av nyhetene som er på vei - og det kommer til å skje mye spennende på elbilmarkedet de kommende årene.

De 20 elbilene ble kjørt fra Oslo mot Dombås, videre øst mot Folldal og til slutt vendte de sørover. Temperaturen varierte fra minus seks til pluss tre grader under rekkeviddetesten, som fagbladet Motor og NAF gjennomførte.

Pris (kr) ... Norges Automobil-Forbund Skippergata 4, Postboks 9343 Grønland, 0135 Oslo.

RELATERTE BØKER