Regnskap og budsjett i offentlig sektor

Regnskap og budsjett i offentlig sektor - Levi Gårseth-Nesbakk | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Levi Gårseth-Nesbakk
DIMENSJON
12,87 MB
FILNAVN
Regnskap og budsjett i offentlig sektor.pdf
ISBN
2674642443006

BESKRIVELSE

Regnskap og budsjett i offentlig sektor - en oppgavesamling er den tredje boken i en serie på tre bøker. De to andre bøkene er Regnskap og budsjett i staten - en innføring og Regnskap og budsjett i kommunesektoren - en innføring. Oppgaveboken inneholder et rikt utvalg oppgaver til begge de to andre bøkene i serien, og kan brukes sammen med begge disse bøkene. Oppgavesamlingen gjør det mulig å teste forståelsen av sentrale deler av enkeltstående kapitler i hver bok, men har i tillegg større oppgaver som tester flere momenter og kapitler i en og samme oppgave. Boken kan imidlertid også brukes som en frittstående oppgavesamling innenfor temaet regnskap og budsjettering i offentlig sektor.Målgruppen er studenter, praktikere og andre som har behov for å sette seg inn i de prinsipper og den praksis som gjelder for budsjetterings- og regnskapsprosesser i staten eller kommunesektoren.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Oslo kommunes åpne regnskapsdata inneholder årsregnskap, regulert budsjett og opprinnelig budsjett for henholdsvis drift og investering.

Bla i boka. Se flere bøker fra Levi Gårseth-Nesbakk. Offentlige foretak, regnskap Publisert 12.

RELATERTE BØKER