Respekt for barns og unges nei

Respekt for barns og unges nei - Erik Sigsgaard | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Sigsgaard
DIMENSJON
6,73 MB
FILNAVN
Respekt for barns og unges nei.pdf
ISBN
5660952164079

BESKRIVELSE

De voksne kan ikke si ja til alt barna vil, men de kan anerkjenne barns og unges rett til egen vilje og rett til å si nei. Og det gjør stadig flere. Samtidig hører vi fra fagfolk, myndigheter og media: Still krav, sett grenser, vær konsekvent! Boken Respekt for barns og unges NEI! er skrevet til voksne som har et ønske om å leve i et demokratisk samvær med barn og unge - i familien, i barnehagen, i grunnskolen eller i videregående - og som søker møtet fremfor konfrontasjonen. Med et nytt forhold mellom generasjonene - i familien, i fritiden og i barnehage og skole - kan vilje, mot, egenverd og fellesskap styrkes slik at kommende generasjoner blir bedre rustet til å løse de globale problemene de står overfor, enn vi som er voksne i dag.

Tomt på lager Boken Respekt for barn og unges NEI! er skrevet til voksne som har et ønske om å leve i et demokratisk samvær med barn og unge - i familien, i barnehagen, i grunnskolen eller i videregående ... Kjøp Respekt for barns og unges NEI! fra Cappelen Damm Undervisning De voksne kan ikke si ja til alt barna vil, men de kan anerkjenne barns og unges rett til egen vilje og rett til å si nei. Og det gjør stadig flere.

Frykt er ikke respekt. Noen prøver å oppnå respekt ved å oppføre seg truende slik at andre skal frykte dem.

RELATERTE BØKER