Sikring av last

Sikring av last - Jan Erik Green, Bernhard Hauge | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Erik Green, Bernhard Hauge
DIMENSJON
11,34 MB
FILNAVN
Sikring av last.pdf
ISBN
4684954922369

BESKRIVELSE

Kursheftet tar for seg hvordan tungbilsjåfører kan sikre last forsvarlig og etter forskriftene. Heftet fokuserer på reglene om sikring av last og hvilket utstyr som kan benyttes, hvilke krefter som virker inn på lasten under kjøring og hvilket sikringsutstyr som passer best til den aktuelle transporten. Har oppgaver og fasit.

Til sikring av last kan én eller flere av følgende sikringsmetoder brukes: - Låsing, Sikring av last Langs veien inn mot gjenvinningsstasjonene finner man alt fra sofaputer til finérplater. Dette er en konsekvens av at bilister ikke alltid er like nøye med å feste lasten på sikrest og best mulig måte. Sikring av last Kurshefte med oppgaver.

Inne i containeren må godset likevel sikres på vanlig måte. Det er viktig at du aldri overskrider en tilhengers nyttelast. Oversikt over din tilhengers tillatte nyttelast, finner du i vognkortet som hører til hengeren.

RELATERTE BØKER