Tingene er dine øyne, ögon, øjne

Tingene er dine øyne, ögon, øjne lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,11 MB
FILNAVN
Tingene er dine øyne, ögon, øjne.pdf
ISBN
4743020025731

BESKRIVELSE

Tingene er dine øyne inneholder 75 dikt av svenske, danske og norske lyrikere i perioden fra 1600-2000. Her møtes muntlige og skriftlige tradisjoner i en samling som spenner fra salmer og sonetter via klassiske dikt til viser og rocketekster. I større grad enn det som er vanlig i diktantologier har bokens redaktør, Håvard Rem, gitt plass til den muntlige poesien, i erkjennelse av dens store betydning i tiden før boken ble et massemedium - og i tiden etter at den moderne musikkindustrien oppsto. Alle diktene er gjengitt på originalspråket. Et utvalg av tekstene er også gjendiktet til engelsk. HÅVARD REM (født 1959) debuterte med diktboken Kall på heltene i 1977. Hans Utvalgte dikt er kommet i bokform på norsk, russisk og arabisk. Kaizers Orchestra, Gisle Kverndokk og a-ha er blant de som har tonesatt hans tekster. Rem har gjendiktet Bob Dylan, Leonard Cohen og William Shakespeare. Han har også utgitt en rekke biografier og reisebøker fra blant annet Afrika, Midtøsten og Asia.

Vi gir deg norske og internasjonale bestselgere! Alltid maks rabatt på bøker! For tusen år er i dine øine som den dag igår når den farer bort, som en vakt om natten. Dansk (1917 / 1931) Thi tusind Aar er i dine Øjne som Dagen i Gaar, der svandt, som en Nattevagt.

1991 - Jødenes konge. 1990 - Den femfotete kamel.

RELATERTE BØKER