Bearbeidelser

Bearbeidelser En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,23 MB
FILNAVN
Bearbeidelser.pdf
ISBN
1963747601373

BESKRIVELSE

Hvordan har 22.juli blitt bearbeidet i ulike kunstneriske uttrykk? Hva har de ulike kunstartene betydd for forståelsen av det som skjedde? Hvorfor trenger vi billedkunsten, talekunsten, poesien, romanen og filmen for å bearbeide en traumatisk hendelse? Bearbeidelser er en bok om og med kunstneriske bearbeidelser av 22.juli. Målet med boken er å synliggjøre og reflektere over hvordan terrorhendelsene i Norge 22.juli har blitt behandlet og bearbeidet. Boken viser et stort utvalg av den kunsten som har blitt laget etter 22. juli som på ulike måter er bearbeidelser av hendelsen: fotografier, malerier, tegninger, installasjoner, minnesmerker, poesi og utdrag fra ulike typer tekster. I tillegg inneholder boken analyser av ordene og kunsten, skrevet av fagfolk fra mange ulike felt. Forfatterne får blant annet fram hvordan de ulike kunstformene behandler selve traumet ulikt, på hvilken måte tiden spilte inn på uttrykkene som ble valgt og hvordan det store vi-et både ble konstituert og samtidig problematisert.

Eliots Cocktailparty i Fjernsynsteatret (1961). Svensk filmserie i tretten deler etter Astrid Lindgrens fortellinger. (1:13) Emil bodde i Småland i Sverige for ganske lenge siden.

Du har lov til: Dele — kopiere, distribuere og spre verket i hvilket som helst medium eller format Å tillate bearbeidelser av akademiske publiseringer, slik Plan S foreslår, kan bryte med akademisk frihet, konkluderer en ny rapport. Plan S er et tiltak fra flere europeiske forskningsråd, blant annet EU og Det norske forskningsrådet som skall sørge for at mer forskning publiseres uten betalingsmur. Over 56.000 nordtrøndere deltok i HUNT4, som fant sted mellom 2017 og 2019.

RELATERTE BØKER