Engelsk 1+2 fra Cappelen Damm

Engelsk 1+2 fra Cappelen Damm - Marianne Undheim Vestgård, Kristin Morten Johansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Undheim Vestgård, Kristin Morten Johansen
DIMENSJON
9,54 MB
FILNAVN
Engelsk 1+2 fra Cappelen Damm.pdf
ISBN
6714173639462

BESKRIVELSE

Boka inneholder varierte oppgaver der elevene øver og lærer ord og uttrykk gjennom regler, rim og lek. Her er blant annet utfyllingsoppgaver som trener elevenes skriftlige ferdigheter, og lytteoppgaver, spill og myldrebilder som utgangspunkt for muntlig aktivitet og arbeid sammen med læringspartner.Engelsk 1 + 2 Arbeidsbok består av 14 kapitler inndelt etter tema. Noen av temaene har oppgaver og opplegg som er tilpasset både 1. og 2. trinn, mens noen er kun for 2. trinn. Kapitlene er tydelig merket ut fra hva som anbefales på hvilket trinn. Til hvert kapittel er det en kapittelstart som består av en fargerik stor illustrasjon og en ordbank med ord og uttrykk. Kapittelstarten er et fint utgangspunkt for samtale om temaet. Boka er lagt opp slik at når elevene skal lære noe nytt, repeterer de samtidig noe av det de tidligere har lært. Dette sikrer systematisk innlæring og jevn progresjon. En felles bok for både 1. og 2. trinn gir elevene og læreren et utmerket utgangspunkt for repetisjon, og god oversikt over det elevene skal lære i begynneropplæringen.

Velkommen. Stairs 1; Stairs 2; Stairs 3; Stairs 4; Ordbank; Oppgaver til Facts Kjøp Engelsk 1+2 fra Cappelen Damm Workbook fra Bokklubber Boka inneholder varierte oppgaver der elevene øver og lærer ord og uttrykk gjennom regler, rim og lek.

Engelsk 3 fra Cappelen Damm Lærerveiledning. Kristin Morten Johansen og Marianne Undheim Vestgård.

RELATERTE BØKER