Historiske Trondheim: En vandretur i historiske Trondheim

Historiske Trondheim: En vandretur i historiske Trondheim - Tom Erik Sørensen, Trine Søraa | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Erik Sørensen, Trine Søraa
DIMENSJON
3,38 MB
FILNAVN
Historiske Trondheim: En vandretur i historiske Trondheim.pdf
ISBN
2445660042142

BESKRIVELSE

I utgangspunktet skulle de lage fem radioreportasjer om Nidarosdomen. Tre hundre program senere har «Historiske Trondheim» blitt et kjært vindu inn i fortiden til byen vår. En by som aldri synes å slippe opp for historier. Forfatterne tar deg med på en vandretur ned Munkegata, over Nidelva og opp Bakklandet. Kanskje er det nytt for deg at den originale Lykkens portal endte opp som skjærefjøler? Eller at østre fortau over Elgeseter bru er forbeholdt studenter, og at Nidarosdomens rosevindu er finansiert av strikkepinner? Med humoren og alvoret vi kjenner igjen fra radioprogrammet, har Sørensen og Søraa skrevet en guidebok som vil gi deg kunnskap om byen du er glad i og friske opp gamle minner. Kanskje vil det også skapes nye der du rusler rundt ? midt i historien. I boken vil du finne QR-koder knyttet til de forskjellige stedene og hendelsene. Skann koden med smarttelefonen din og hør det aktuelle radioprogrammet!

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Historiske Trondheim - en vandretur i historiske Trondheim (BOK) Tom Erik Sørensen, Trine Søraa. Del 161 00 Veil.

Innbundet, Bokmål. 189,-NÅ 165,-Historiske Trondheim, fra midtbyen til L...

RELATERTE BØKER