I filmens verden 1-4

I filmens verden 1-4 - Karen Kingsbury | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karen Kingsbury
DIMENSJON
11,87 MB
FILNAVN
I filmens verden 1-4.pdf
ISBN
1862914588736

BESKRIVELSE

Vi får et gjensyn med Baxter-familien og leser om hvordan liv blir forandret i serien «I filmens verden». Filmskaperne Chase Ryan og Keith Ellison forlot misjonsmarken i Indonesia til fordel for misjonsmarken i Hollywood. Nå har de klart det umulige - å få finansiert en spillefilm med et budskap som kan forandre verden. Men når Chase og Keith starter innspillingen, går ikke ting etter planen. Millioner av dollar står på spill, og de forsøker desperat å hindre produksjonen i å rakne helt. Med utfordringer som en temperamentsfull skuespillerinne, hektiske produksjonsplaner og egen usikkerhet, er det lite rom for den kreative og åndelige pasjonen som en gang motiverte dem. (Fra første bok i serien, Første opptak)

Filmusikken er vår tids klassiske musikk. Marienlyst ... Samarbeider om helaften i filmens verden.

Om forløbet Tænk på en film, du kender rigtigt godt. Luk øjnene, og genkald dig din yndlingsscene fra filmen. Det er få ting som bedre kan illustrere våre dagers globaliserte kultur enn det filmens verden kan.

RELATERTE BØKER