Mitt liv som middels langrennsløper

Mitt liv som middels langrennsløper - Thor Gotaas | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thor Gotaas
DIMENSJON
11,81 MB
FILNAVN
Mitt liv som middels langrennsløper.pdf
ISBN
2397906511387

BESKRIVELSE

Thor Gotaas er en av mange i skiløpernes andre rekke. Han vokste opp på 1970-tallets Hedmarken, der livet var kaldt, verden hvit og skogen nærmeste nabo. For Gotaas har langrenn vært glede og avkobling, kameratskap og svettedryppende slit. Og en altoppslukende hobby. Mitt liv som middels.langrennsløper er en vandring gjennom Gotaas' eget skiløperliv, men også et skråblikk på langrennshistorien de siste 50 åra. Thor Gotaas har feiret julaften i USA på rulleski i 35 effektive kuldegrader, finstudert leggmusklene til Bill Koch og løpt på glattisen med Petter Northug. Forfatteren har vært like mye en observatør som deltaker i sporten. Gymnaslæreren som gikk best på rim. OL-helten Ole Ellefsæter. Fåmælte skogsarbeidere. Skijenter fra Oslo vest for fine til å innlede samtaler med. Marit Bjørgen i bakkeintervall. Alle har de en plass i denne humoristiske hyllesten til langrenn, og forsøket på å beskrive dets sjel - sett fra en middels skiløpers ståsted.

Han skriver godt, og resultatet har blitt en interessant, men også en engasjerende bok mange bør lese, spesielt de av oss som ikke tilhører skiløpernes fremste rekker. Mitt liv som middels langrennsløper Av Thor Gotaas Humørfylt hyllest til langrenn fra en av mange i skiløpernes andre rekke På 1970-tallets Hedmarken var livet kaldt, verden hvit og skogen nærmeste nabo. Der vokste Thor Gotaas opp, en av mange i skiløpernes andre rekke.

Han vokste opp på 1970-tallets Hedmarken, der livet var kaldt, verden hvit og skogen nærmeste nabo. For Gotaas har langrenn vært glede og avkobling, kameratskap og svettedryppende slit. Omslag for Mitt liv som middels langrennsløper.

RELATERTE BØKER