Paris er alltid en god idé

Paris er alltid en god idé - Nicolas Barreau | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nicolas Barreau
DIMENSJON
3,32 MB
FILNAVN
Paris er alltid en god idé.pdf
ISBN
4005092195450

BESKRIVELSE

Dersom Rosalies yndlingsfarge ikke hadde vært blå, ville hun kanskje aldri ha illustrert historien om «Den blå tigeren» og lagt boken i utstillingsvinduet i den lille papirbutikken sin. Hun ville aldri ha truffet litteraturprofessoren med de asurblå øynene som stormet opprørt inn, veltet et postkortstativ og beskyldte henne for å ha stjålet historien hans. Hun ville aldri ha stått overfor et mysterium. Hun ville aldri ha lett etter sannheten. Og hvem vet? Kanskje hadde hun gått glipp av sitt livs lykkeligste øyeblikk.«En perfekt gave til frankofile, og til alle andre som bare vil hygge seg.» Library Journal

Så var jeg her igjen og Paris viser seg fra sin beste side. Noenogtjue varmegrader og grønne vekster i full blomst langs Seinen og på et hvert gatehjørne.

Sendes om 1 virkedag. Kjøp boken Paris er alltid en god idé av Nicolas Barreau (ISBN 9788202514570) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER