Sju dagar i august

Sju dagar i august - Brit Bildøen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Brit Bildøen
DIMENSJON
5,94 MB
FILNAVN
Sju dagar i august.pdf
ISBN
9453619226608

BESKRIVELSE

Vinner av P2-lytternes romanpris 2014 er en gripande undergangsforteljingI løpet av ei veke i august opplever Sofie og Otto ei rekkje små ulykker. Kvar for seg er ikkje desse hendingane så alvorlege, men dei avslører små og store sprekkar både i ekteskapet, på jobben og i samfunnet rundt dei. Er alt i ferd med å falle frå kvarandre? Eller er desse ulykkene påminningar om ein større livskatastrofe? Romanen er lagd fram i tid. Sofie jobbar på Munch-museet i Bjørvika, Otto er leiar for FROM, Foreningen for romfolket. Dei har busett seg på Tøyen i Oslo. Valet av jobb og bustad er del av ein plan for overleving. Det er åtte år sidan terrorangrepet, der Sofie mista dotter si. Ekteparet har halde det gåande fram til denne veka i august. Men kor lenge kan sorgarbeid vere ein felles prosess? Medan regnstormar herjar og konfliktane tårnar seg opp, blir det klart for Sofie og Otto at dei ikkje kan la livet gå vidare som før. «Klokt og reflektert» Adresseavisen«Solid» NRK«Elegant» Dagsavisen«Sterkt» Bergens Tidende«Skremmende treffsikker» Aftenposten«Vakker» Romsdals budstikke

Og til sist denne nominasjonen til P2-lytternes romanpris. Bokanmeldelse: Brit Bildøen: «Sju dagar i august» Dyster framtid. Den største bristen i romanen set hovudpersonane sjølve ord på: Livet deira er så typisk. I løpet av ei veke i august opplever Sofie og Otto ei rekkje små ulykker.

Vis mer. Bilde mangler Seven days in August.

RELATERTE BØKER