Smånissene

Smånissene - Elsa Beskow | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elsa Beskow
DIMENSJON
11,36 MB
FILNAVN
Smånissene.pdf
ISBN
4621661293355

BESKRIVELSE

Smånissene av Elsa Beskow har gledet flere generasjoner lesere siden 1910. Denne utgaven er en miniutgave av den klassiske boken. Med rim og rytme forteller Elsa Beskow om nissebarna som bor langt inne i skogen sammen med Nissefar og Nissemor. Vi får følge dem gjennom de fire årstidene, med vilter lek med ekornbarn og flaggermusnaboer om sommeren, bær- og soppsanking om høsten, kjelkekjøring i harepus-galopp om vinteren - til våren til slutt bryter frem, og byr på årets største overraskelse for de fire nissebarna.Format: 170 x 130 mm

Denne utgaven er en miniutgave av den klassiske boken. Med rim og rytme forteller Elsa Beskow om nissebarna som bor langt inne i skogen sammen med Nissefar og Nissemor. «Smånissene» kjekkest for voksne (4) Bente og Olis Julemusikal «Smånissene» er et storstilt prosjekt.

80 unger på Alpinrekrutten i høst: Avsluttet med nissefest. I kveld hadde barna på Alpinrekrutten sin siste innetrening - med nisselue og nissebesøk.

RELATERTE BØKER