Eiendomsmeglingsloven

Eiendomsmeglingsloven lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,58 MB
FILNAVN
Eiendomsmeglingsloven.pdf
ISBN
6057866324034

BESKRIVELSE

Fagbokforlaget utgir særtrykk av enkeltlover fra Norges Lover i samarbeid med Lovsamlingsfondet, Det juridiske fakultet, UiO og Lovdata. Særtrykkene inneholder både faglige og historiske noter og oppdateres fortløpende ved lovendringer. De faglige notene er utarbeidet av jurister som er eksperter på det aktuelle fagområdet og helt nødvendige for den som skal orientere seg i lovverket. De faglige notene er rettighetsbelagte og ligger ikke gratis på Lovdata, slik de historiske notene gjør.

Finanstilsynet fører tilsyn med foretak, advokater og boligbyggelag som driver eiendomsmegling. Lurer du på hva boligen din er verdt? Våre lokale meglere kjenner ditt nabolag og kan gi deg riktig pris. Bestill verdivurdering i dag. Eiendomsmeglingsloven regulerer enhver form for mellommannsvirksomhet i eiendomsomsetning, herunder formidling av leie (eml § 1-2).

Som nevnt i punkt 1.3 ovenfor vil også disse rettskildene være relevante for kravet til god meglerskikk. Eiendomsmeglingsloven av 2007 inneholder både offentligrettslige og privatrettslige reg- Eiendomsmegling er å opptre som mellommann ved visse eiendomstransaksjoner.

RELATERTE BØKER