Fengslet i Iran

Fengslet i Iran - Dan Baumann | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dan Baumann
DIMENSJON
12,99 MB
FILNAVN
Fengslet i Iran.pdf
ISBN
3933324749136

BESKRIVELSE

Dan Baumann jobber som bistandsarbeider på et sykehus i Kabul, Afganistan, da han på en reise i Iran blir pågrepet av iranske myndigheter. Først virker arrestasjonen som en feiltakelse, men snart befinner Baumann seg i Irans mest beryktede høysikkerhetsfengsel med en dødsdom hengende over seg. Fengslet i Iran er en sterk fortelling om Guds seirende kjærlighet i et tilsynelatende ugjennomtrengelig fengselsmørke. Det er også en ærlig fremstilling av hvordan forhør, tortur og isolasjon setter sitt preg på et menneskesinn, og hvordan slike prøvelser påvirker en ung fanges tro.

Hun ble arrestert og fengslet 13. juni etter å ha forsvart flere av kvinnene som deltok i de fredelige protestene mot hijab-påbudet i Iran. Tusenvis vilkårlig fengslet.

Britiske medier har omtalt de tre ... Nasrin Sotoudeh (55) er en prisbelønnet advokat i Iran. Hun er en samvittighetsfange som sitter urettferdig fengslet for å ha brukt sin ytringsfrihet..

RELATERTE BØKER