Hva er god veiledning?

Hva er god veiledning? - Eli Lejonberg, Merete Føinum | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eli Lejonberg, Merete Føinum
DIMENSJON
3,51 MB
FILNAVN
Hva er god veiledning?.pdf
ISBN
4194499233734

BESKRIVELSE

Hva er god veiledning? Veiledning er avgjørende for at nye lærere skal lykkes i arbeidet sitt som lærere. Begrepet evidensbasert brukes om praksis der utøvelsen er basert på den beste tilgjengelige forskningen. Forskningsbasert kunnskap om veiledning er viktig for å kunne se kritisk på egen veiledning og på andres meninger om hvordan veiledning bør utføres. Forskning på veiledning kan bidra til forståelse, utvikling og utfordring av veiledningspraksiser. Dette er en bok om veiledning av nye lærere og som basert på nasjonal og internasjonal forskning presenterer kunnskap veiledere trenger. I boka har forfatterne samlet oppdatert kunnskap som kan være relevant for praksis og ikke minst for diskusjoner om hva som er god praksis. Når denne boka presenterer konkrete forslag til hvordan en kan veilede, er det ment som forslag basert på forskning og som innspill til diskusjon, analyse og vurdering av hva god veiledning er. Boka er skrevet for studenter i veiledningsfeltet og alle som jobber med veiledning av lærere. Eli Lejonberg er førsteamanuensis ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning ved Universitetet i Oslo. Merete Føinum er lærer og tidligere stipendiat ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning ved Universitetet i Oslo.

Når pasienten er død - Duration: 4:12. Aldring og helse 3,652 views. Tveiten (10) påpeker at utilstrekkelig informasjon både kan ha sammenheng med sykepleiernes pedagogiske kompetanse, og hva som legges i begrepene informasjon, undervisning og veiledning.

Det vi har trodd - og formidlet i våre to første utgaver av denne boka - er i tråd med det Fafo fant i studiet av introduksjonsordningen i 2017. Bevisstgjøring er derfor sentralt i arbeidet med utvikling av en god sikkerhetskultur. 1.3 Ferdigheter.

RELATERTE BØKER