Kjærlighetens hjem

Kjærlighetens hjem - Elin Brend Johansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elin Brend Johansen
DIMENSJON
12,12 MB
FILNAVN
Kjærlighetens hjem.pdf
ISBN
7012799210929

BESKRIVELSE

- Far forstår ikke noe som helst, han er ikke glad i meg, sa Jon Sigurd. En dirrende sårhet strøk gjennom røsten hans. - Er du glad i meg, Karen Sofie? - Ja, det er det klart jeg er! sa hun, overrasket over spørsmålet. - Du er vennen min, Jon Sigurd. Jeg sa jo det, og da er det klart jeg liker deg og er glad i deg. - Hvordan glad i meg da? Han så på henne igjen, fort, før han vendte blikket bort.

Særlig i hjem med større tjenerskap kunne enkelte være godt oppi årene. De aller fleste "uekte" svangerskapene oppsto blant tjenestejenter tidlig i tyveårene, altså i den alderen ... Slik går det med Jakten-frierne som ble sendt hjem - én av dem har fått seg kjæreste.

Se flere bøker fra Elin Brend Johansen. Kjærlighetens høysang. Kjærligheten er tålmodig, kjærligheten er velvillig, den misunner ikke, skryter ikke, er ikke hovmodig.

RELATERTE BØKER