Skyggen av ditt smil

Skyggen av ditt smil - Mary Higgins Clark | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mary Higgins Clark
DIMENSJON
7,78 MB
FILNAVN
Skyggen av ditt smil.pdf
ISBN
1571472359769

BESKRIVELSE

Barnelegen Monica Farrell er populær og elsket av alle barna på klinikken der hun arbeider. Intetanende blir hun innblandet i forviklinger som skal få store konsekvenser. Hun kjenner ikke Olivia Morrow, som i en alder av 82 år og med dårlig helse vet om Monicas familiebakgrunn. Olivia har knapt med tid igjen, og har nå valget mellom å avsløre den gamle familiehemmeligheten eller ta den med seg i graven. Hun hadde i sin tid lovet aldri å skulle avsløre hemmeligheten, som kan koste flere menneskeliv.

... Bok Din kropp speiler ditt sinn Deb Shapiro pdf.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Søkeresultater for Skyggen av ditt smil - Haugenbok.no Haugenbok.no Norges raskeste nettbokhandel Pris: 169,-. e-bok, 2013.

RELATERTE BØKER