Speilbilder av en større virkelighet

Speilbilder av en større virkelighet En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,23 MB
FILNAVN
Speilbilder av en større virkelighet.pdf
ISBN
6945762861088

BESKRIVELSE

I denne boken møter du folk som går sine egne veier. Som tør åtenke selvstendig, og som handler forbi vante grenser.. Hvorfor skulket Axel Jensen skolen for å dra på biblioteket og lese Kant?. Hva lærer studentene på Ann Kerwins kurs i uvitenhet?. Hva var det verste ordtaket Ferdinand Finne visste om?. Hva gjorde Tor Åge Bringsværd da han besøkte Hundremeterskogen i Sussex?. Og hvorfor laget Arne Næss frivillig selvmål i fotballkamp med professorer?Møt disse, samt Jon-Roar Bjørkvold, Warren Brodey, Lisbeth F. Brudal,Johan Galtung, Sunniva Gylver, Ted Reichborn-Kjennerud, Paolo Knill,Peter Koenig, Per Nørgård, Tian Sørhaug, Francisco Varela og Fred Alan Wolfi samtaler om blant annet magi og erotikk, egostøy, skapende depresjoner, forbudt og påbudt kjærlighet og big bang. Samtalene har tidligere stått på trykk i det livsfilosofiske tidsskriftet Flux.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788299665759 Pris: 129,-. heftet, 2007.

Sara Skorgan Teigen (28) avduket statuen av pappa Jahn Teigen (62) i Tønsberg i dag. Blandet virkelighet på HoloLens 2 består av en trådløs enhet og apper og løsninger som hjelper folk i hele bedriften med å lære, kommunisere og samarbeide mer effektivt. Det er kulminasjonen av gjennombrudd i maskinvaredesign, kunstig intelligens (AI) og utvikling av blandet virkelighet fra Microsoft, konstruert for å hjelpe deg med å lede bransjen inn i fremtiden - fra i dag. Virtuell virkelighet er en illusjon, vanligvis generert ved hjelp av ulike typer informasjonsteknologi, som gir brukeren en opplevelse av å befinne seg på et annet, oppdiktet eller virkelig sted.

RELATERTE BØKER