Stille natt

Stille natt lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,13 MB
FILNAVN
Stille natt.pdf
ISBN
5004755361806

BESKRIVELSE

Historiene om hvordan våre kjente og kjære julesanger ble til. Sanger vi lærte som barn, og sanger som vi vil gi videre til våre egne barn og barnebarn. Oddgeir Bruaset gir oss innblikk i mange av de fascinerende historiene om hvordan våre kjente og kjære julesanger er blitt til. Her finner du alt fra sanger som har blitt sunget siden middelalderen, til sanger som er blitt til i vår samtid. Alle sangtekster er med, de fleste også med noter og besifring. Ingenting setter oss i julestemning som julesanger! De fleste sangene har vi sunget og hørt år etter år så lenge vi kan huske. Andre har blitt til i senere tid, og likevel har de raskt blitt folkeeie. Men hva er egentlig historien bak sangene?

okt 2020, kl 03.00 stiller vi klokka en time tilbake fra sommertid til normaltid. Hvorfor stiller vi klokka? EU ønsker å avslutte for godt.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788283230246 Natt til søndag 25. okt 2020, kl 03.00 stiller vi klokka en time tilbake fra sommertid til normaltid.

RELATERTE BØKER