Av Norges indre historie

Av Norges indre historie - Olav Stokland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olav Stokland
DIMENSJON
6,96 MB
FILNAVN
Av Norges indre historie.pdf
ISBN
6428831611363

BESKRIVELSE

"Lavmælt og inntrengende forteller Stokland Norges indre historie, fra myte, gjennom saga til folkevisene og eventyret med Askeladden som fremtidsskikkelse. Å lese denne boken med oppmerksomhet er som å gjennomføre en sammenhengende meditasjon"Øistein Parmann

Et av disse er Høytorp fort i Mysen, Norges eldste innlandsfestning. Haldenkanalen er Norges eldste kanal og har Nord-Europas høyeste sluseanlegg. Norges geologi omfatter historien for jordens utvikling som kan tolkes ut ifra bergarter i Norge, og avsetningshistorien til sedimenter og bergarter i Norge.

februar 2008 ble Norges Skiforbund 100 år, mer enn hundre år med skispor er gått. Her kan du lese en spennende historie om flinke folk på ski. Historie Skogeiersamvirket slo rot ved begynnelsen av forrige århundre som en reaksjon på at plankebaroner og ulike tømmerhandlere dominerte tømmermarkedet i Norge.

RELATERTE BØKER